|
lencsefőzelék
|
Főzés előtt néhány órával áztassuk be a lencsét, miután megpuhult öntsük le róla a vizet. Főzés előtt vágjuk kockára a hagymát ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.20 13:15
|
|
|
|
|
|
Lencsefőzelék
|
Az előzőleg beáztatott lencsét, egy lábasban annyi vízzel feltesszük főni, hogy jó két ujjnyira ellepje. Beletesszük a babérlev... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.02.01 15:07
|
|
|
|
|
|
Medvehagymával ízesített stefánia vagdalt
|
A lilahagymákat össze vágjuk apró kis darabkákra, a gombával együtt!Kevés olajon meg fonnyasszuk őket enyhén sózzuk borsozzuk,... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
asszonyfalo50
2013.05.08 21:57
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék rántott párizsival
|
A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tej... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
melibaby66
2012.07.04 20:48
|
|
|
|
|
|
Újévi lencsefőzelék...
|
A lencsét előző este átválogatjuk, beáztatjuk. Másnap leöntjük az áztató levét, majd bőséges tiszta vízben feltesszük főni. A... |
0 komment
|
25 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 11:31
|
|
|
|
|
|
|