|
Sült csirkemell őszibarackos salátával
|
A lila hagymát vágjuk vékony szeletekre, picit sózzuk, tegyük félre. A dióbelet vágjuk durvára, zsiradék nélkül „szárazon” pirí... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.15 19:09
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken roston
|
A húst kissé kiverem, és a szeletek szélét bevagdosom, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a ... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
feedivion
2014.09.29 15:35
|
|
|
|
|
|
Nem lehet abbahagyni csirke
|
A lisztet összekeverem a fűszerekkel, a sóval és a fokhagymával.
Kikenek margarinnal egy nagyobb tálat és a csirkéket beleforg... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
nokedlee
2014.06.27 22:06
|
|
|
|
|
|
Puliszka, hallal és zöldfűszeres joghurttal
|
A halat olajjal kikent tepsibe teszem. Meglocsolom a kifacsart citrom levével, megsózom, rászórom a frissen őrölt borsot, kevés... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.03.25 14:39
|
|
|
|
|
|
Majorannás csirkecomb
|
A combokat megmosom, megtisztítom.A lisztet összekeverem a fűszerekkel, a sóval és a zúzott fokhagymával. Egy nagyobb tűzálló t... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
patakigigi
2014.03.01 16:20
|
|
|
|
|
|
Fűszeres sertéskaraj rántva
|
A húst hideg vízben átmossuk, áttöröljük, kiklopfoljuk, majd egy nagy tálcára szorosan egymás mellé fektetjük. Egy 2 dl-es pohá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
balabala63
2014.01.28 08:50
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A lisz... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.18 20:49
|
|
|
|
|
|
Kenyértésztában sült-fűszeres vaddisznó
|
Először a tészta alapanyagait (a tojás kivételével, mivel az a sütés előtti lekenéshez való) összekeverjük, kézzel jól kidolg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:33
|
|
|
|
|
|
Nem lehet abbahagyni csirke
|
A csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és a tisztított, apróra vágott fokhagymával összekeverjük. Ebben a fűszeres li... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
kormilla
2012.01.25 17:45
|
|
|
|
|
|
|