|
Márton szelet
|
A felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a mazsolát, és a durvára vágott diót, mandulát vagy mogyorót, Hozzáad... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.27 16:57
|
|
|
|
|
|
Finom őszi pite
|
A fagyasztott levelestésztát felengedni hagyjuk. A gyümölcsöket megmossuk, a szőlőt leszemezzük.Az almát és a körtét meghámozzu... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.25 22:55
|
|
|
|
|
|
Morgós csúcs
|
A kekszet a dióval,porcukorral,kakaópo rral,a puha margarinnal ,tejjel összegyúrjuk. Nedves kézzel kb.25 gombócot formálunk belő... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.15 08:05
|
|
|
|
|
|
Finomfőzelék
|
A finomfőzelék elkészítés egyszerűen a következő:
1. Veszünk 1 kg vegyes zöldségkeveréket, vagy francia saláta keveréket (fag... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:17
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeraguleves
|
A vöröshagymát felkockázzuk, és kacsazsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott zöldségféléket, és kicsit pirítjuk. Hozzáad... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.05 17:18
|
|
|
|
|
|
Erdei gyümölcsleves
|
A magozott meggybefőttet egy nagy edénybe tesszük a levével együtt, majd kiegészítjük annyi vízzel hogy
egy liter legyen.
Bel... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
leonard22
2013.07.23 20:31
|
|
|
|
|
|
Spenótos-fokhagymás csíkos kalács
|
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A liszteket egy tálba szitáljuk. Beleöntjük a felfutott élesztőt, a sót,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
projo2
2013.04.21 17:14
|
|
|
|
|
|
Zacskós leves Zax módra
|
Senkit ne tévesszen meg ez nem egy zacskós leves elkészítési módjának leírása. Mindössze azért neveztem el így mert mindent zac... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.04.10 20:12
|
|
|
|
|
|
Majonézes, zöldséges "tojásos " őzgerinc !
|
A főtt tojásokat meghámozom , s a két végéből kicsit levágok, így könnyebben illeszkedik majd.
A répát és a burgonyát egyforma... |
0 komment
|
24 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.03 22:03
|
|
|
|
|
|
Cseresznyeleves
|
Felteszünk egy lábasban vizet forrni, és amikor gyöngyözve forr, beleöntjük a cseresznyét. Megszórjuk cukorral, vaníliás cukorr... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.12 20:33
|
|
|
|
|
|
|