|
Prézlis túrógombóc
|
A túrót, a grízt, a tojást, 1 evőkanál kristálycukorral összedolgozom, majd hűtőben, legalább 1 órát állni hagyom. Közben, 1 ev... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szonoczky
2014.03.04 17:18
|
|
|
|
|
|
Fácán leves
|
A fácánt megtisztítom , ha szükséges kitokozom és feldarabolom, egy fazékba teszem és hideg vizet öntök rá, lassú tűzön felforr... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
balabala63
2014.02.26 14:44
|
|
|
|
|
|
Tejfölös káposztaleves
|
A húst, a bacont és a káposztát vágjuk fel kisebb kockákra. A zöldségeket vékonyan karikázzuk le. A vöröshagymát és a fokhagymá... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.18 10:42
|
|
|
|
|
|
Fehérboros-tejszínes gombakrémleves
|
A póréhagymát karikára vágom, 1 db gombát felszeletelek, a többit felkockázom, a snidlinget aprítom.
Egy fazékban olívaolajon ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.15 09:38
|
|
|
|
|
|
Csirkeleves
|
A csirkemellfilét megmosom, majd apró kockákra vágom. Egy mély fazékban felhevítem az olajat, ráteszem a húskockákat és fehéred... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.11 19:29
|
|
|
|
|
|
Kozákvér
|
Egy fazékban forraljunk fel 3/8 l vizet, 2 evőkanál cukorral és egy felvágott vanília rúddal.Húzzuk le a tűzről,adjunk hozzá 4 ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.04 09:10
|
|
|
|
|
|
Tyúkhúsleves
|
Egy fazékban vizet forralok és amikor fő, beleteszem a megtisztított, megmosott tyúkot, egészben és sóval ízesítem. Amikor a hú... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.23 14:39
|
|
|
|
|
|
Majorannás zöldborsó püré
|
A vöröshagymát megtisztítom és lereszelem. A burgonyát hámozás után kis kockákra vágom.
Egy fazékban felhevítem a margarint, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2013.12.13 19:59
|
|
|
|
|
|
Citromos-csirkés rizsleves
|
Rutinosan főzzünk egy nagy adag csirkelevest, lényeg, hogy a csirkemell ne maradjon ki belőle. A megszokott zeller, petrezselye... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
niki74
2013.11.24 20:33
|
|
|
|
|
|
Habart bableves
|
A babot előző este beáztatod. Főzés előtt leöntöd az áztatólevet, majd egy 5-6 l-es fazékban felteszed a babot főni a sóval. Am... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
laja374
2013.08.28 12:37
|
|
|
|
|
|
|