|
Tormakrémes sonkatekercs
|
Nem lesz túlságosan nehéz dolgod. A vajat felezd el, hogy aztán majd a folyamat végén a két vajalapú masszát egyesítsd. Az egyi... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.29 15:46
|
|
|
|
|
|
Finom sajttekercs
|
Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Ráreszeljük a trappistasaj... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.25 22:29
|
|
|
|
|
|
Póréhagyma krémleves
|
A póréhagyma fehér részét karikákra vágom, a salottahagymát és a fokhagymát felaprítom. Egy lábasban összeolvasztom a vajat az ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2014.06.20 22:55
|
|
|
|
|
|
Póréhagymás halragu
|
A halat kockára vágom és sózom. Vajon megfuttatom a karikára vágott póréhagymát és az újhagymát. Rárakom a halat és citromlével... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.25 18:02
|
|
|
|
|
|
Tejszínes csirkemell
|
A csíkokra vágott, besózott, ételízesítőzött csirkemellet, vaj és olaj keverékén sütjük. Pici vízzel is felöntjük. Ha szépen me... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.04 11:22
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Tejszínes spenót mazsolával
|
A spenótot megtisztítjuk, több vízben alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük. Pár percre forró vízbe dobjuk, majd hagyjuk kihűlni... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 13:05
|
|
|
|
|
|
Jércesaláta-pirítóssal...
|
A csirkemelleket kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és roston megsütjük.
Ha kihűlt, a húst összekockázzuk. A... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:41
|
|
|
|
|
|
|