|
Gesztenyés zellerkrémleves...
|
A gesztenyét kb. 35-40 perc alatt puhára főzöm, meghámozom. A zöldségeket megtisztítom, a hagymát finomra, a zellert és a bur... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 07:58
|
|
|
|
|
|
Fűszeres padlizsánkrém...
|
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 200 fokon puhára sütjük. Ezután kicsit pihentetjük, majd lehúzzuk a héját, és fakéssel p... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 06:05
|
|
|
|
|
|
Citromos fokhagymakrémleves...
|
A fokhagymát és a vöröshagymát megtisztítjuk. A gerezdeket kisebb darabokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk. A sárga és a z... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 05:35
|
|
|
|
|
|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
Barackos csiberagu
|
Az ujjnyi csíkokra vágott húst rádobom a felhevített margarin és olajkeverékére. Megpirítom a húst, majd rászórom a kókuszresze... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilveszter22
2011.12.19 15:21
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsös csirke
|
A megtisztított csirkét daraboljuk, a vajat felhevítjük egy lábasban, a csirkét belehelyezzük a lábasba ezután, a fűszereket is... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
venci76
2011.12.11 17:30
|
|
|
|
|
|
Hagyma krémleves snidlinggel
|
A karikára vágott hagymát megdinszteljük, majd amikor már kicsit barnul a hagyma, megszórjuk liszttel és felöntjük vízzel. Beíz... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.09.15 15:23
|
|
|
|
|
|
Tunkolós pirított máj
|
A hagymát apróra felkockázom, a májat feldarabolom.A hagymát a margarinon üvegesre pirítom, majd a tűzről levéve megszórom kevé... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
izabella69
2014.06.11 15:35
|
|
|
|
|
|
A tökéletes rántott sajt
|
A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, é... |
3 komment
|
20 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.15 12:31
|
|
|
|
|
|
|