|
Rösti cordon bleu...
|
Elkészítés:
A burgonyát megmosunk, meghámozunk és almareszelőn lereszelünk. 3 tojást felverünk, a reszelt burgonyával alaposan... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 06:38
|
|
|
|
|
|
Kakaós szelet
|
Egy nagyobb tálba szitáljuk a lisztet és a porcukrot, rászórjuk a szódabikarbónát, alaposan összekeverjük. Beletesszük a vajat ... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.19 20:02
|
|
|
|
|
|
májjal töltött csirkecomb
|
1. A csirkecombot és a májat megmossuk. A májról eltávolítjuk a hártyákat -inakat, majd kettévágjuk.
2. A hagymát és a fokhagy... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.19 15:08
|
|
|
|
|
|
GYÜMÖLCSÖS ŐZGERINC (sütés nélkül)
|
A kekszet ledaráljuk vagy finomra törjük.
Összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával.
(Mivel a kekszek nem egyformák, előfo... |
2 komment
|
13 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 19:18
|
|
|
|
|
|
Tojásos húskenyér...
|
2 db őzgerincformát vastagon kivajazunk, és kibéleljük a sonkaszeletekkel úgy, hogy a szélei kilógjanak belőle.
A csirkehú... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 16:24
|
|
|
|
|
|
Túró Rudi klasszikus (ahogy én készítem)
|
A mazsolát megmossuk, beáztatjuk a tejbe, és a többi hozzávalóval együtt jól összedolgozzuk.
Hűtőszekrénybe tesszük, hogy me... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 11:50
|
|
|
|
|
|
Sonkás spárga-sajttal sütve-
|
A friss spárgát megtisztítjuk, cukorral és sóval ízesített vízben megfőzzük. Leszűrjük.
A füstölt sonkát 8 szeletre vágju... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:51
|
|
|
|
|
|
Sóágyon sült csirke...
|
Közepes méretű, peremes tepsibe öntjük az 1 kg sót, elegyengetjük, ráfektetjük a megmosott, leszikkasztott csirkét (nem kell ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.07 16:55
|
|
|
|
|
|
Habos gesztenyés süti
|
1. A gesztenyemasszát a 12,5 dkg vajjal, a darált keksszel, a rummal összedolgozzuk, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomk... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.05 18:10
|
|
|
|
|
|
|