|
Gulyásleves
|
A zöldségeket megtisztítjuk, karikára vágjuk.
A feldarabolt zöldségeket és a marhapörköltet egy lábasban feltesszük ... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 13:38
|
|
|
|
|
|
Profiterol vaníliafagylalttal
|
1:A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
Egy nagy lábosba 4 dl vizet öntünk,majd a vajat,a cukorral és a sót hozzáadjuk.
Felforralj... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.26 22:55
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Vendéglős tál
|
A füstölt szalonnát kockákra vágom, kisütöm a zsírját.
"Kockákra" vágom a hagymát is és a paprikát is, meg a gombát felszelete... |
3 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 16:59
|
|
|
|
|
|
Gazdag leves darált hússal
|
Az olajon (vagy baromfizsíron) elkezdjük párolni a darált húst és a csigatésztát. Ha félig megpárolódott, beletesszük a feldara... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 15:52
|
|
|
|
|
|
Marhahúsleves gombával és rizzsel!
|
A marhahúst kisebb kockára, a hagymát, fokhagymát,kicsi darabokra vágom fel.
A burgonyát, répát, zellert akkorára vágom mint a... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.01 21:41
|
|
|
|
|
|
Mézes csirkecombok ,téli zöldségekkel
|
A sűrített paradicsomot elkeverjük a mézzel, olajjal, aprított fokhagymával. Megkenjük a mázzal a megmosott, szárazra törölt ,b... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibicimama
2012.11.29 21:51
|
|
|
|
|
|
Céklaleves gerslis húsgombóccal.
|
A céklát és a zöldségeket megtisztítjuk, majd ízlés szerint felkockázzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felaprí... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:32
|
|
|
|
|
|
Zöldséges ragu bográcsban.
|
A zsiradékon pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst. Várjuk meg, amíg kifehéredik a hús, majd öntsük fe... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 09:30
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A lisz... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.18 20:49
|
|
|
|
|
|
|