|
Lebbencsleves
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágjuk, és zsírját fazékban
kiolvasztjuk. Rátesszük a finomra vagdalt hagymát, majd... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:23
|
|
|
|
|
|
Pikáns húsos lencseleves
|
Elővesszük kedvenc leveses fazekunkat. Kevés olajat öntünk bele, megfuttatjuk rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd belevet... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:52
|
|
|
|
|
|
Csülkös krumplileves
|
A csülköt előző este hideg vízben beáztatjuk. Másnap apró kockákra vágjuk. A zöldséget megtisztítjuk és felkarikázzuk, a burgon... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:49
|
|
|
|
|
|
Sonkagulyás
|
A zsírt, egy fazékban felforrósítjuk, majd üvegesre fonnyasztjuk rajta a megtisztított, és finomra metélt vöröshagymát. A tűzrő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:10
|
|
|
|
|
|
Hamis gulyásleves
|
Az olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintjük pirospaprikával, gyorsan felengedjük kevés ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:18
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos húsgombóc leves
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Nagyobb fazékban felhevítjük az étolajat, és üvegesre sütjük benne a hagymát. Közben megti... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:06
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos-zöldborsós burgonyaleves
|
A burgonyát és a hagymát meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy leveses edényben kevés (2-3 evőkanál) olajat forrósítunk, rászórjuk a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.12 16:51
|
|
|
|
|
|
Tejszínes lencseleves
|
Olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a megmosott és jól lecsepegtetett lencsét.
Felöntjü... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 13:05
|
|
|
|
|
|
Aszalt szilvás nyúl
|
Az aszalt szilvát vörösborba beáztatjuk.A nyulat feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk és zsírban mindkét oldalát megpirítjuk. M... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.13 22:45
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémes fokhagymaleves
|
Az erőlevest felmelegítjük, a liszttel kikevert krémsajtokat hozzáadjuk, felforraljuk (nem baj, ha csomós lesz), majd beletessz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.13 11:59
|
|
|
|
|
|
|