|
Hering-lazac tekercs
|
A halakat lecsepegtetem, elfelezem és a gerincüket kiszedem. A füstölt lazacszeleteket lecsepegtetem és széles csíkokra vágom... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:08
|
|
|
|
|
|
Cheesecake brownie.
|
A tojásokat és a krémsajtot felhasználás előtt egy órával vegyük ki a hűtőből.
Az összetördelt csokit és a vajat alacsony l... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.26 15:27
|
|
|
|
|
|
Rántott sertéskaraj
|
A felhasználás előtti napon a karajszeleteket kikloffoljuk, besózzuk, fóliával befedve hűtőbe tesszük, így puhább lesz a hús. M... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nedved871216
2012.06.14 18:56
|
|
|
|
|
|
Piknik kosárkák.
|
1., Fűszervajat úgy készíthetünk a leggyorsabban, ha a vajat apró darabokra morzsoljuk és meleg helyen hagyjuk olvadni. Ha má... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.29 16:50
|
|
|
|
|
|
Rakott krumpli francia módra-Tartiflette-
|
A burgonyát hámozd meg, karikázd fel, és forró vízben főzd addig, amíg egy picit megpuhul. Vigyázz arra, hogy félkemény marad... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.21 08:48
|
|
|
|
|
|
Cukkínis párnák
|
A tésztákat vegyük elő felhasználás előtt 20 perccel a hűtőből. Tekerjük ki őket, majd mindegyiket vágjuk 6-6 egyforma méretű t... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 17:13
|
|
|
|
|
|
Zöldséglekvár vegeta helyett.
|
A zöldségeket megtisztijuk,ledaráljuk vagy apróra vágjuk.A sóval alaposan össze keverjük.Kis üvegekbe rakjuk jó alaposan tömjük... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
gizelszil
2011.12.14 22:35
|
|
|
|
|
|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélt... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
|