|
Sáfrányos karfiolleves
|
A tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk.
Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk é... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 13:21
|
|
|
|
|
|
Pikáns gombás sertésragu leves
|
Az 1x1 cm nagyságú kockára felvágott sertés lapockát felhevített margarinon megpirítjuk. Hozzákeverjük a tárkonyt, picit sózzuk... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.30 18:57
|
|
|
|
|
|
Csirkés paella
|
A felhevített olajra rádobjuk a csirkecsíkokat, megpirítjuk és félretesszük őket. A megmaradt olajon megpároljuk az apróra vágo... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.12 18:22
|
|
|
|
|
|
Töltött dagadó
|
A dagadót hosszú éles késsel felszúrjuk. A beáztatott és kinyomkodott zsemlékhez hozzáütjük a tojásokat, sóval, borssal és petr... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.03 23:14
|
|
|
|
|
|
Barbecue csirkeszárny
|
A csirkeszárnyakat sózás után, a borssal elkevert liszttel meghintem és bő olajban, tíz percig sütöm. Közben a felhevített olaj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
viragbaba
2014.05.19 17:33
|
|
|
|
|
|
Szentesi kubikus étel
|
A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk kisebb darabokra. Felhasználásig engedjük fel hideg vízzel, így nem barnul meg. A hagymát v... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.11 10:45
|
|
|
|
|
|
Zöldségleves kapros húsgombóccal
|
A húsgombóchoz a rizst 1-1 rizs-víz arányban félig megpároljuk. A hozzávalókkal jól összekeverjük, pihentetjük, ameddig a leves... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.10 10:31
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos-csirkés karfiolleves
|
A zöldségeket és a hagymát felaprítjuk,a húst kockára daraboljuk.a karfiolt rózsáira szedjük.A felhevített zsiradékban magas hő... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.17 09:32
|
|
|
|
|
|
Bundás káposzta
|
A káposzta torzsáját kivágjuk,és a felforrósított húslevesben 12 percig abáljuk.Kivesszük,lecsöpög tetjük,majd 8 részre vágjuk.A... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.09 13:37
|
|
|
|
|
|
Lecsó paradicsomlével
|
Felhevített olajon, megpirítom a hagymát. Leveszem a tűzről és egy csapott evőkanál pirospaprikával elkeverem. Hozzáadom a felv... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2013.11.30 10:48
|
|
|
|
|
|
|