|
Krumplis gánica gazdagon salátával
|
A burgonyát meghámozom és karikára felszeletelem. Annyi sós vízben amennyi ellepi felteszem főni. Ugyanakkor egy lábasban a lis... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2014.09.11 14:46
|
|
|
|
|
|
Csőben sült zöldségek
|
A megmosott, hosszában félbevágott padlizsánt fölszeletelem, jól besózom és kb. 10 percig állni hagyom. A megtisztított hagymát... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.07.29 21:07
|
|
|
|
|
|
Tonhalas gnocchi
|
A fokhagymát megpucolom és vékonyan felszeletelem, az olívaolajon megfuttatom. Hozzáadom a szétmorzsolt tonhalat (olaj is mehet... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
francesca
2014.06.30 21:44
|
|
|
|
|
|
Brokkolis-gombás csirkeragu
|
A rizst kifőzöm és ha kész, 1 ek. margarinon megforgatom. A húst kockákra vágom, a brokkolit rózsáira szedem és felteszem főni.... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2014.06.11 16:34
|
|
|
|
|
|
Gyökér saláta
|
A répákat megpucolom, megmosom és felszeletelem, majd lesózom. A lilahagymát is leszeletelem. A salátát összetépkedem. A salátá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
blackandi
2014.05.21 17:00
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-csirkés spagetti
|
A fokhagymát megpucolom és vékonyan felszeletelem. Az olívaolajon pár percig pirítom. A húst vékony csíkokra, vagy kisebb kocká... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
niki74
2014.05.16 21:41
|
|
|
|
|
|
Pataki tálban sült nyúl zöldségekkel
|
A Pataki-tálat 24 órára, de legalább 1 teljes éjszakára beáztatom hideg vízben, úgy hogy teljesen ellepje. A nyúl belsőségeit e... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
niki74
2014.05.03 22:50
|
|
|
|
|
|
Banánkenyér citromosan
|
A 2 tojássárgáját 3 ek. kristálycukorral habosra keverem, majd az olvasztott vajat is hozzáadom. Belereszeljük a citrom héját é... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
francesca
2014.04.22 21:37
|
|
|
|
|
|
Zöldséges halragu
|
A halat csíkokra vágom, a gombát felszeletelem. A spárgát meghámozom és felaprítom. A serpenyőben megmelegítem az olajat és bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.04.16 22:31
|
|
|
|
|
|
Harcsa halászlé
|
A halat megmosom, fejét, fakárt, úszonyait levágom. A húsát sűrűn beirdalom, kétujjnyi vastag szeletekre vágom, besózom, hidegr... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.07 16:57
|
|
|
|
|
|
|