|
Csuka-tormamártással-
|
A csukát gondosan megtisztítjuk. A friss tormát meghámozzuk, lereszeljük.
A halat egészben, a fejével együtt, annyi vízben... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 17:46
|
|
|
|
|
|
Csurgatott fánk
|
Vajat és vizes tejet feltesszük melegedni,bele szórjuk a fahéjat,citrom reszelt héját porcukrot és a sót.Ha felfort belekeverjü... |
3 komment
|
27 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.25 18:47
|
|
|
|
|
|
Káposztás pogácsa
|
A tejfölt meglangyosítjuk. Kiveszünk belőle egy decinyit, teszünk bele cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. Tetejét megszórju... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.23 10:02
|
|
|
|
|
|
Cukkinis-padlizsános tekercs...
|
Készítünk egy lecsószerű alapot. Mindent nagyon-nagyon vékonyra és hosszúkásra vágunk. A cukkini- és padlizsánszeleteket a zö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 07:05
|
|
|
|
|
|
Füstölt csülök-almával-tormával-
|
A csülköket megtisztítjuk, megmossuk, majd hideg, sós vízben feltesszük főni, fedő alatt puhára főzzük.
Amikor megpuhult,... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:14
|
|
|
|
|
|
Birsalmasajt
|
A birsalmákat alaposan megtisztítjuk, kivágjuk a hibás részeket és egészben feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. Főzés... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.12 04:25
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt -bogácsban-
|
A húst a csonttal együtt feldaraboljuk, úgy 3-4 cm-es darabokra. A hagymát felkockázzuk (nem fontos nagyon apróra, mert mire ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.05 19:28
|
|
|
|
|
|
Képviselőfánk
|
A vizet a margarinnal, sóval, cukorral, feltesszük a tűzre, és amikor elkezd forrni, lassan állandó keverés mellett hozzáadjuk ... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.03 06:05
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsrizs...a gyerekek kedvence...
|
A rizst megmossuk, lecsepegtetjük, 6 dl forró vízben feltesszük főni, egy csipet sóval megszórjuk, és lefedjük. A tejet felforr... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.02 18:12
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
|