|
Bolognai spagetti gombával, csőben sütve
|
A vöröshagymát tisztítsuk meg, és aprítsuk finomra. A fokhagymákat, a gombát is pucoljuk meg.
Fonnyasszuk meg egy kevés olaj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:52
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
Vega töltött cipó...
|
Kétharmad rész finomliszt és egyharmad rész Graham-liszt keverékéből, 2 szem főtt, áttört burgonyával és 2 deka élesztővel, f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.07 17:18
|
|
|
|
|
|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom ra... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Narancsos csokoládékehely
|
A csokoládét vízfürdő fölé helyezzük, és felolvasztjuk.
A tűzhelyről levéve hozzáadjuk a narancshéjat, a tojássárgáját, és a l... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 13:43
|
|
|
|
|
|
Töltött karalábé...
|
Meghámozzuk a karalábét, a leveleit metéltre, a tetejét, alját pedig egyenesre vágjuk, s karalábéfúróval üregesre fúrjuk.
... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:21
|
|
|
|
|
|
Göcseji sertésjava recept
|
sertésdiót 4 egyforma szeletre vágjuk, enyhén kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Utána a zsíron a hús mindkét oldalát színesre ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 14:29
|
|
|
|
|
|
Szilveszteri korhelyleves
|
A
füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és zsírját kiolvasztjuk.
Rátesszük a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát, ... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
xamada
2011.12.31 11:09
|
|
|
|
|
|
Szalonnás-hagymás rántotta
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját állandó keverés közben kisütöm, majd megfonnyasztom rajta a megtisztíto... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
xamada
2011.12.30 06:57
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
|