|
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
|
A vajat az olajjal együtt felforrósítjuk, és az apróra vágott hagymát és édesköményt puhára pároljuk benne.
Hozzáadjuk a riz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.02.14 19:11
|
|
|
|
|
|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Sajtos,sonkás buci
|
Az élesztőt 1 dl langyos tejben kevés cukorral felfuttatom. Tálba teszem a lisztet, a sót, cukrot, étolajat, és a felfuttatott ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
simocsi
2017.08.30 20:06
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Wokban pirított zöldségek spagettivel
|
Az anyagokat (sárgarépa, káposzta, hagyma) hosszú csíkokra szeleteljük. Wokban felforrósítjuk az olajat és beleszorul a zöldség... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.27 22:24
|
|
|
|
|
|
Patiszonfasírt dödöllével
|
Fasírt:
Anyagokat összekeverjük. Evőkanállal kiveszünk a masszából és zsemlyemorzsában meghempergetjük gömbölyűre és kissé lel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.09 15:04
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkemell
|
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszer... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.16 08:27
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-parmezános sültkrumpli
|
Melegítsük elő a sütőt 225 fokra
Béleljük ki a sütőlemezt sütőpapírral
A burgonyákat jeges vízben hagyjuk ázni 30 percig
Kev... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 08:41
|
|
|
|
|
|
|