|
Füstölt sajtos lencseleves
|
A lencsét először átválogatjuk, a rossz szemeket kiszedjük belőle, majd jól átmossuk, és beáztatjuk. Nagyjából 2-3 órán át hagy... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.06 21:14
|
|
|
|
|
|
Töltött paprika
|
A paprikákat alaposan megmosom és a magházukat kivágom. Sós, lobogó vízben előfőzöm a paprikákat kb. 4 perc alatt, majd tálcára... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hornoke
2014.11.30 18:04
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás sárgaborsó krémleves
|
A sárgaborsót külön, sós vízben, puhára főzöm és leturmixolom. A vajat megolvasztom és fokhagymanyomóval belenyomom a fokhagymá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nokedlee
2014.07.28 18:13
|
|
|
|
|
|
Tejfölös burgonyaleves
|
A megtisztított burgonyát felkockázom, és felteszem főni. Hozzáadom az egész fokhagymákat, babérlevelet, és sót.
A lisztet el... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2014.07.17 21:06
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos csirkemell
|
A húst apróra vágom és a liszttel összeforgatom. A fokhagymákat megpucolom. Egy nagyobb serpenyőben, megolvasztom a vaj felét é... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.05.30 15:59
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos csirkeragu
|
A húst csíkokra vágom és a liszttel összeforgatom. A gombát megtisztítom és felvágom. A fokhagymákat megpucolom. Egy nagyobb se... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.03.04 19:17
|
|
|
|
|
|
Májgaluskaleves
|
A húsos csontot alaposan megmossuk.
Hideg vízbe tesszük és alacsony hőfokon elkezdjük főzni, időnként a habját leszedjük.
Ha ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.05 09:51
|
|
|
|
|
|
Spenótos-fokhagymás csíkos kalács
|
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A liszteket egy tálba szitáljuk. Beleöntjük a felfutott élesztőt, a sót,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
projo2
2013.04.21 17:14
|
|
|
|
|
|
Csirkemell brassói
|
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. A csíkokra vágott csirke mellett ráöntjük és nagy lángon sütjük. Megszórjuk bor... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
fordgtr
2013.04.08 21:56
|
|
|
|
|
|
|