|
Karaj gazdagon
|
A karaj szeleteket kiklopfolom, megsózom, és paprikás lisztben megforgatva hirtelen olajon kisütöm. Mikor kész egy tepsibe, vag... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
gory002
2013.06.04 18:04
|
|
|
|
|
|
Fetával töltött rántott csirkemell
|
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, és oregánóval megszórjuk.
A fetát 4 egyenlő... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.12 17:26
|
|
|
|
|
|
Almás csirkemell füstölt tarjával .
|
A csirkemell szeleteket gyengén kiverjük, picit sózzuk, lisztbe forgatva hirtelen átsütjük. A tarjaszeleteket tepsibe rakjuk,... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.10 21:14
|
|
|
|
|
|
Wokban sült sertés csíkok.
|
A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatv... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:31
|
|
|
|
|
|
Gnocchi
|
A krumplit főzd meg, és egy krumplinyomón nyomd át. Sózd és borsozd meg, majd apránként add hozzá a lisztet, és keverd el ala... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.21 09:12
|
|
|
|
|
|
Rántott karfiol másképp
|
A megtisztított és megszárogatott karfiolrózsákat sózzuk, borsozzuk.
Lisztbe forgatjuk, a felesleges lisztet lerázogatjuk rólu... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:25
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiverjük, és sózva, majd lisztben megforgatva mindkét oldalát halványra sütjük, s megfelelő... |
1 komment
|
80 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:45
|
|
|
|
|
|
Debreceni tekercs !
|
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzü... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.12 12:40
|
|
|
|
|
|
|