|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
Máglyarakás
|
Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kimetsszük, húsukat vékonyan fölszeleteljük. A fahéjjal megszórjuk, és 5 deka mar... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 21:07
|
|
|
|
|
|
Sztrapacska
|
A krumplit apró lyukú reszelőn lereszelem - nem kis munka - sózom, és a liszttel összekeverem. Ezután sós, olajos enyhén ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 14:16
|
|
|
|
|
|
Mézes krémes
|
A lisztet a szódabikarbónával összeszitáljuk, hozzákeverjük a porcukrot. Ehhez aztán mindent egyszerre tesszük, a tojásokat csi... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
bdira
2013.07.25 13:47
|
|
|
|
|
|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyőbe tegyünk ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
Gombás sertéskaraj sonkával
|
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára párolj... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:35
|
|
|
|
|
|
OLASZOS RÁNTOTT SZELET
|
Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Borzaska
|
A hekkfiléket besózzuk.
Egyenként lisztbe forgatjuk, ha lehet finomlisztbe.
A fokhagymát összetörjük, a krumplit szálasra... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2013.07.22 22:00
|
|
|
|
|
|
Tócsi
|
A krumplit lereszelem,hozzáadom a sót,lisztet,(annyit,hogy közepes keménységű masszát kapjak)Lehet bele reszelni,vöröshagymát,v... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nemethne1958
2013.07.21 22:21
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A rizst leveskockával ízesített vízben megfőzzük. A húst forró zsíradékban átforgatjuk, megfűszerezzük. A karfiolt megmossuk, r... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.19 22:02
|
|
|
|
|
|
|