|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Képviselő fánk
|
Tésztához a vizet a margarinnal felteszem forrni egy fazékban.
Ha forr belekeverem a lisztet. Főzöm, míg összeáll (Kb 1 perc)
... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
horgasnora
2013.01.13 14:23
|
|
|
|
|
|
Diós lekváros sütemény !
|
A tojásfehérjét keményre felverem és közben hozzáadom a cukrot is , majd a sárgáját is.
A sütőport, lisztet, diót összekeverem... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.06 22:26
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi puncskocka
|
A pudingport összekeverjük a fahéjjal, és a tejből annyit merünk rá, hogy simára tudjuk keverni.A tejhez hozzáadjuk a cukrot, m... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 13:34
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
Töltött tök görögösen.
|
A Knorr Gyros Rafinéria tasak kisebbik felében található fűszerkeveréket keverjük el a joghurttal és tegyük hideg helyre felh... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 15:10
|
|
|
|
|
|
Pille cukor
|
A zselatint a vízzel össze keverjük, utána egy lábasba tesszük a cukrot, a vizet és a mézet és összeforraljuk, mikor forr kis l... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
bitfarago
2012.06.21 22:13
|
|
|
|
|
|
Borsós raguleves-csurgatott tésztával.
|
A borsót kifejtjük, megmossuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük. A pórét megmossuk, karikákra vágjuk. A húst me... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 16:54
|
|
|
|
|
|
Fahéjas cseresznyebefőtt!
|
Az üvegeket Én a mikróban szoktam kifertőtleníteni.
Minden üveg aljára teszek egy pici darabka fahéjat,
belerakosgatom a cs... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.06 22:43
|
|
|
|
|
|
Epres rebarbara lekvár
|
A gyümölcsöket megmosom, az epret négyfelé a rebarbarát hámozás után szeletekre vágom fel.
Egy magasfalú edénybe a gyümölcsök... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.06 22:46
|
|
|
|
|
|
|