|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Currys, kókuszos csirkemell
|
Alaposan megmossuk a csirkemellet és félbevágjuk, hogy vékonyabb szeleteket kapjunk, majd mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
K... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.05 10:28
|
|
|
|
|
|
Almarózsa
|
Az almákat félbevágjuk,kimagozzuk,maj d felszeleteljük.
Fél citrommal meglocsoljuk a szeleteket,majd annyi vízben feltesszük fő... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
juca64
2015.08.27 21:52
|
|
|
|
|
|
Ananászos pisztráng
|
A pisztrángot megmossuk és kifilézzük, meglocsoljuk citromlével, majd a belsejét finoman sózzuk. Az ananászt megtisztítjuk, to... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fzsuzso
2015.03.12 10:49
|
|
|
|
|
|
Marlenka sütemény
|
1. A tésztához a tojások sárgáját a kétféle cukorral 4-5 perc alatt fehéredésig keverjük. Az olvasztott, de nem meleg margarint... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.09 22:27
|
|
|
|
|
|
Malacka
|
A túrót, tejet, olajat, cukrot és vaníliáscukrot jól összekeverjük. A lisztet a sütőporral összekeverjük, felét a túrómasszához... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.05 13:09
|
|
|
|
|
|
Magyaros májragu
|
A hagymákat hosszában félbevágjuk, és kb fél cm vastag szeletekre vágjuk.
Olajon üvegesre sütjük, majd sóval, borssal, pirospa... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
feviroza
2014.11.28 13:50
|
|
|
|
|
|
Diótorta
|
Tészta készítése:
6 tojás sárgáját, 30 dkg cukorral , 15 dkg darált dióval, l5 dkg liszttel , fél tasak sütőporral és 6 evőkan... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.14 12:44
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus töltött padlizsán
|
A padlizsánokat mosás, tisztítás után, hosszában félbevágjuk. Kanállal kivájjuk a belsejüket úgy, hogy kb. 3 mm húst hagyjunk a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.04.24 14:22
|
|
|
|
|
|
|