|
Chilis zellerkrémleves
|
A zeller leveleit lecsipkedjük, félretesszük.A répát, a zellergumót, a krumplit megpucoljuk, megmossuk.Egy kanál olajon az össz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bozso35
2013.10.27 17:04
|
|
|
|
|
|
Karobos kalács
|
Az anyagokat összekeverjük és megdagasztjuk. (Géppel is lehet 10 perc)Mikor jól kidolgoztuk a tésztát, kétfelé vesszük. Egyikb... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.19 23:34
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
pulykacomb-gomba-tejföl
|
Első lépésként a tejfölbe belekeverjük a fokhagymaport és az apróra vágott petrezselymet. Ezt félretesszük, hogy a főzés ideje ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nagysugar
2013.10.13 10:45
|
|
|
|
|
|
Zöldfűszeres, holland sajtos csirkemell
|
A csirkemelleket közepesen vastag szeletekre vágjuk, majd sózzuk és félretesszük 10 -15 percre. Az ízlés szerinti zöldfűszereke... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.08 23:02
|
|
|
|
|
|
Gombás rakott padlizsán
|
A padlizsánokat meghámozzuk és hosszában kb. centi vastag szeletekre vágjuk.A szeleteket egy tálba tesszük, enyhén besózzuk, és... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.09.26 16:45
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi húsos palacsinta
|
A fenti mennyiségekből palacsintákat sütünk.
A csirkemellet megmossuk hideg vízben. A hagymát apróra vágjuk, majd olajban féli... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:18
|
|
|
|
|
|
Kacsamell zöldségágyon
|
A melleket besózzuk és egy kicsit állni hagyjuk.
Egy serpenyőbe pici kacsazsírt teszünk, majd a bőrös felével lefelé belehel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
|