|
Gombakrémleves Debreceni kolbásszal
|
A megpucolt hagymát kockákra vágom. Üvegesre pirítom az olajon, hozzáadom az aprított fokhagymát és sütöm még egy percig. A zöl... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anyakatus
2014.04.04 15:16
|
|
|
|
|
|
Töltött padlizsán
|
A padlizsánokat megmosom, kettévágom, a belsejét kanállal kivájom, majd besózom. A kivájt részeket félreteszem. A húsleveskocká... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dori37
2014.04.01 18:45
|
|
|
|
|
|
Húsos rakott tészta spenóttal
|
Felforrósítom az olajat és az apróra vágott hagymát megfuttatom rajta. Ráteszen a húst és megpirítom. Sózom, borsozom, belekeve... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
sz-andi
2014.03.24 15:14
|
|
|
|
|
|
Fűszeres marhasült
|
A sütőt előmelegítem 160 °C-ra. Összekeverem a cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót, a kardamomot és a borsot egy kis tálban. Bed... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.03.06 15:18
|
|
|
|
|
|
Fehérboros-tejszínes gombakrémleves
|
A póréhagymát karikára vágom, 1 db gombát felszeletelek, a többit felkockázom, a snidlinget aprítom.
Egy fazékban olívaolajon ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.15 09:38
|
|
|
|
|
|
Málnás limonádé
|
A málnát a cukorral, a felkockázott citromhússal és a vízzel, kevergetve felforralom. Félreteszem hűlni. Finom lyukú szűrön áts... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.07 19:57
|
|
|
|
|
|
Brassói
|
A combot megmosom, majd csíkokra vágom. Az apróra vágott füstölt szalonnát egy mélyebb lábosban, az olajon kisütöm, majd félret... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kunattilane
2014.01.22 13:30
|
|
|
|
|
|
Tepsis burgonya
|
Kiolajozok egy mély, tűzálló tálat. Belerakom a karikára vágott, nyers burgonyát. Közé keverem a karikára vágott kolbászt és a ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2013.12.23 18:08
|
|
|
|
|
|
Narancsos kalács
|
A lisztet egy keverőtálba szitálom, majd a közepébe teszek egy evőkanál cukrot. Belemorzsolom az élesztőt és a langyos vizet. A... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
szabonori
2013.12.12 15:33
|
|
|
|
|
|
|