|
Részeges nyúl
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
|
|
Sajttal töltött gomba
|
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később lev... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 15:48
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta másképpen
|
A húst kockákra vágjuk, kevés sóval, borssal feltesszük főni
hozzáadjuk az apróra vágott hagymát
a szalonnát egészben hagyva ... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:14
|
|
|
|
|
|
Csőben sült karfiol gyorsan
|
A karfiolt sós vízben félpuhára főzzük, szűrjük.
Jénai edényt olajjal kikenünk, beleterítjük a karfiolt. (Ha kell, villával ki... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
zi
2016.05.04 22:37
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkemell
|
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszer... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.16 08:27
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
|