|
Erdélyi káposztás libamell
|
A libamellet megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és forró serpenyőben kevés olajon minden oldalát megpirítjuk, majd megöntö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.14 14:30
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A zsiradékon megpirítom az apróra vágott hagymát, meghintem pirospaprikával valamint a liszttel és beleteszem a füstölt tarját,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2014.04.09 20:05
|
|
|
|
|
|
Kuruc pecsenye
|
A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füs... |
2 komment
|
19 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.27 08:37
|
|
|
|
|
|
Sertéspörkölt
|
A sertéshúst 2x2 centiméteres kockákra vágom. Megpucolom a hagymát és apróra vágom. A zöldpaprikát megmosom, kicsumázom, felsze... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
blackandi
2014.02.24 22:11
|
|
|
|
|
|
Töltött csirke palóc módra
|
A megtisztított csirkéről leválasszuk a nyakat, a lábat és a szárnyvégeket. A farán lévő részt, a végbéltájékot kivágjuk, kives... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.02.16 01:00
|
|
|
|
|
|
Tojással töltött csirkemell
|
A csirkemellfiléket késsel szétnyitjuk, szeletté klopfoljuk, megkenjük mustárral, ráfektetünk 1-1 szelet gépsonkát és 1-1 megti... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.04 10:54
|
|
|
|
|
|
Hamis vesevelő karfiolból
|
A hagymát kockára vágjuk,zsírban megfonnyasztjuk pirospaprikával megszórjuk felöntjük 0.5 dl vízzel és puhára pároljuk,a vizet ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.30 12:34
|
|
|
|
|
|
Erdélyi lucskoskáposzta
|
A húst darabokra vágjuk,és feltesszük főni kevés sóval.A kaprot meg a borsikafüvet cérnával összekötjük(hogy később ki tudjuk v... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 08:36
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta sült oldalassal és puliszkával
|
A hagymát megfonnyasztjuk kevés olajon, hozzátesszük a rizst és kevés ideig pirítjuk..Amikor készen van hozzáadjuk a húshoz,sóz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 13:19
|
|
|
|
|
|
Zöldséges burgonyagombóc leves
|
Forró olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sárgarépát, és a fehérrépát. Pár perc... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szabonori
2013.12.07 16:59
|
|
|
|
|
|
|