|
Sült hekk
|
A hekktörzsek hasát vágjuk végig.
Mindkét oldalukat beirdaljuk 1-1,5 centiméterenként.
A törzseket kívül-belül alaposan s... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.29 20:18
|
|
|
|
|
|
Alföldi rakott tarhonya
|
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt addig... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.17 10:38
|
|
|
|
|
|
Ördöglángos - Cece
|
A marhahátszínt előző este őrölt fekete borssal és mustárral alaposan bekenjük, és hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap a vörösh... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
simocsi
2014.07.10 22:02
|
|
|
|
|
|
Magyaros burgonyakrémleves
|
Olajon megdinsztelem a a hagymát és a babérlevelet. Megszórom fűszerpaprikával és rárakom a főtt burgonyát. Felöntöm vízzel. Só... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2014.03.11 20:07
|
|
|
|
|
|
Kuruc pecsenye
|
A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füs... |
2 komment
|
19 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.27 08:37
|
|
|
|
|
|
Sertéspörkölt
|
A sertéshúst 2x2 centiméteres kockákra vágom. Megpucolom a hagymát és apróra vágom. A zöldpaprikát megmosom, kicsumázom, felsze... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
blackandi
2014.02.24 22:11
|
|
|
|
|
|
Zöldbab főzelék hagymával
|
Kevés olajon, megpároljuk a mirelit, vagy friss, aprított zöldbabot. Teszünk alá egy szirom vöröshagymát, 2 gerezd zúzott fokha... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.02.19 22:14
|
|
|
|
|
|
Tojással töltött csirkemell
|
A csirkemellfiléket késsel szétnyitjuk, szeletté klopfoljuk, megkenjük mustárral, ráfektetünk 1-1 szelet gépsonkát és 1-1 megti... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.04 10:54
|
|
|
|
|
|
Zöldséges burgonyagombóc leves
|
Forró olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sárgarépát, és a fehérrépát. Pár perc... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szabonori
2013.12.07 16:59
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós
|
A gorombára aprított hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirít... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
redrozsa
2012.07.01 21:14
|
|
|
|
|
|
|