|
Avokado leves (paleo)
|
Az avokádók húsát kevés sóval és borssal, tejföllel (kókusztjeföl vagy kesutejföl, estleg totukrém, ha van) turmixold le, botmi... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
noble
2015.10.03 07:34
|
|
|
|
|
|
Gyors bögrés mákos
|
A cukrot és a tojàst jól össze kell keverni majd a többi alapanyagot is hozzá kell adni.Jól elkeverni majd egy tepsit kibé... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
timcsici29
2015.05.27 10:19
|
|
|
|
|
|
Belashi
|
A darált húst érdemes 1-2 órával korábban bekeverni, hogy alaposan átvegye az ízeket. Az eredeti receptben darált marhát haszná... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
alex58
2012.10.30 15:16
|
|
|
|
|
|
Habkönnyű sóskifli
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd kelttésztát dagasztunk. Amikor megkelt 4 részre osztjuk a tálban. 1 ... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
julia28
2012.06.11 16:38
|
|
|
|
|
|
Magyaros körömpörkölt
|
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakom, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzöm, hogy a csontok kicsúszhassanak... |
7 komment
|
12 ember kedveli
|
torpvitez
2012.02.13 23:01
|
|
|
|
|
|
Gombás Csirkemell
|
A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen
bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál al... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
norbinet
2012.01.27 10:14
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
|