|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Szenegáli csirkemell
|
A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a sz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:24
|
|
|
|
|
|
Újévi szerencsemalacok-
|
A hagymát, gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a sonkát felkockázzuk, a petrezselymet megmossuk, lecsöpögtetjük, leszárazzuk, ... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 17:35
|
|
|
|
|
|
Adventi püspökkenyér
|
A vajat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojássárgáját. A tojásfehérjét felverjük a cukorral. Óvatosan összekeverjü... |
0 komment
|
24 ember kedveli
|
isti53
2011.12.17 05:34
|
|
|
|
|
|
Zalai kosárka
|
A porcukrot a két tojással habosra keverjük.
Hozzáadjuk a margarint/vajat, majd a lisztet (melybe a sütőport kevertük).
Dió n... |
2 komment
|
11 ember kedveli
|
pekbeata
2011.12.17 00:59
|
|
|
|
|
|
Ház franciakrémes
|
Fontos, hogy a sütő elérje a 165 C°. A tészta hozzávalóit rendesen összegyúrjuk.
Ezután kétfelé vágjuk, majd kisodorjuk.
20-2... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
dt26
2011.12.12 21:51
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi mákosguba
|
A sütőt bekapcsoljuk 180°C fokra. A tejet csipet sóval, a vanília belsejével és a héjával együtt, vanillincukorral, cukorral és... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 00:32
|
|
|
|
|
|
Mézeskalács
|
A Ramat-t, a zsírt és a kristálycukrot csomómentesen elkeverjük, majd hozzáadjuk a 4 egész tojást és a 4 tojás sárgáját, majd a... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
imredoros
2011.12.12 12:16
|
|
|
|
|
|
|