|
Olajos halkrém
|
A gombát megpirítom kevés olajon és fűszerezem. A végén pirospaprikával megszórom. A haldarabokat kiveszem az olajból. A gerinc... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2014.08.18 22:33
|
|
|
|
|
|
Túrós alagút
|
A túrót villával jól szétnyomkodni 2 dl tejjel jól összeturmixolni,a rámát a porcukorral habosra keverni.A zselatint a másik 2 ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.21 11:28
|
|
|
|
|
|
Marinált sült csirke
|
A csirkét a "spachtcock" módszerrel előkészítjük. A "spachtcock" módszer egyfajta előkészületet jelent a csirke sütéséhez. ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 22:07
|
|
|
|
|
|
Bádeni őzgerinc.
|
Az őzgerincet forró olajban minden oldalról átpirítunk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, a borókabogyót és a hagymát, sóval, bo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:59
|
|
|
|
|
|
Nyúlragu
|
A nyúlhúst (a combokat és a gerincet) kisebb darabokra vágjuk és besózzuk. Lereszelünk egy nagy fej vöröshagymát, és apróra vág... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.07.17 22:18
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
Banánkenyér recept
|
A sütőt előmelegítjük 170 fokra, egy őzgerincet kivajazunk, kilisztezünk.
A margarint a cukorral habosra kavarjuk. Hozzáadju... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 13:24
|
|
|
|
|
|
|