|
Frankfurti leves gazdagon
|
A virsli héját lehúzom és vékonyan felszeletelem.A füstölt tarját ujjnyi vastagságúra szeletelem és apró kockákra vágom A kelká... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.21 10:00
|
|
|
|
|
|
Erdélyi lucskoskáposzta
|
A húst darabokra vágjuk,és feltesszük főni kevés sóval.A kaprot meg a borsikafüvet cérnával összekötjük(hogy később ki tudjuk v... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 08:36
|
|
|
|
|
|
Húsos -tejfölös savanyúkáposzta
|
A hagymát apróra, a szalonnát és a húst kockákra vágjuk.A füstölt húst kisebb kockákra vágjuk,leszedjük a csontról, hogy hamara... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.13 11:41
|
|
|
|
|
|
Brokkoli leves
|
A megtisztított és rózsáira bontott brokkolit megfőzzük, 1-1,5 liter sós vízben, majd a levével együtt, leturmixoljuk. Borsozzu... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.01.12 16:14
|
|
|
|
|
|
Gombás csirkepaprikás
|
Az apróra vágott vöröshagymát az étolajon megpirítom. A tűzről félrehúzva hozzáadom a pirospaprikát, beletesszük a megtisztítot... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.06 06:01
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos legényfogó leves
|
A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük.
A húsokat falatnyi kockákra vágjuk és a hagymára tesszük kissé pi... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.14 08:29
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb csiperke és laska gombával
|
A vöröshagymát felkockázom, margarinon lepirítom. Pirospaprikát és chiliport szórok bele és beleteszem a megtisztított combokat... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.11 18:44
|
|
|
|
|
|
Frankfurti leves
|
A hagymát apróra vágom, a kelkáposzta külső leveleit leszedem, majd alaposan megmosom a főzendő részt. A torzsáját kivágom, maj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2013.12.08 18:44
|
|
|
|
|
|
Lencse krémleves
|
A lencsét, pár órára beáztatjuk. Áztatás után, hideg vízbe, a meghámozott, egészbe hagyott hagymákkal, felaprított sárgarépával... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.03 19:38
|
|
|
|
|
|
Őzcomb Vadas ragu módra
|
A zöldséget és a hagymát összevágjuk. Olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, borsot, sót, babérlevelet és készre pároljuk.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
projo2
2013.09.02 16:11
|
|
|
|
|
|
|