|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű faz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Fácánhúsleves.
|
A kisebb darabokra vágott fácánt tegyük fazékba, bőven öntsük fel vízzel, és forraljuk fel. Tegyük takarékra, és szedjük le a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 09:50
|
|
|
|
|
|
Őszibarack bundában sütve
|
1.,
a tojás fehérjét habbá verjük a cukor és vaníliáscukor folyamatos hozzá adása közben.
(addig verjük amíg nagyon kemény h... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.17 22:32
|
|
|
|
|
|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
|