|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Babsaláta
|
A babot ételízesítős vízben puhára főzzük. A hagymát finomra vágjuk és megsózzuk. A borecetet simára keverjük az olívaolajjal, ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
elenacska
2014.04.24 16:26
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Csülök sok fokhagymával, sütőzacskóban sütve
|
A megmosott csülök minden oldalán a bőrt bevagdalom. Befűszerezem sóval, őrölt köménnyel és wok fűszerkeverékkel. Lereszelem a ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 22:15
|
|
|
|
|
|
Tejfölös tepsis burgonya
|
1. A burgonyát és a vöröshagymát vékony karikára vágom. 2.A lisztet, a pirospaprikát, a sót és a borsot összekeverem... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
jusztis
2012.10.18 11:17
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A lisz... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.18 20:49
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során bes... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
|