|
Francia hagymás pite
|
A sonkát és a hagymát csíkokra vágjuk, pici olajon megpirítjuk.
A tojásokat felverjük,hozzáadjuk a tejszínt,pici borssal és a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.11 20:51
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás krumpli tükörtojással
|
Az olajon megdinszteljük a fokhagymát,éppen csak megforgatjuk az olajba,bele rakjuk a fűszer paprikát,és a nagyon vékony kariká... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
beboka
2013.10.10 22:28
|
|
|
|
|
|
Gombás rakott padlizsán
|
A padlizsánokat meghámozzuk és hosszában kb. centi vastag szeletekre vágjuk.A szeleteket egy tálba tesszük, enyhén besózzuk, és... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.09.26 16:45
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
hagymás pogácsa
|
Először a hagymát készítjük el : vékony szeletekre vágjuk , lisztbe forgatjuk és forró olajon szép barnára sütjük , hagyjuk kih... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vsziszi1999
2013.06.17 08:33
|
|
|
|
|
|
Medvehagymával ízesített stefánia vagdalt
|
A lilahagymákat össze vágjuk apró kis darabkákra, a gombával együtt!Kevés olajon meg fonnyasszuk őket enyhén sózzuk borsozzuk,... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
asszonyfalo50
2013.05.08 21:57
|
|
|
|
|
|
Spenótos-fokhagymás csíkos kalács
|
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A liszteket egy tálba szitáljuk. Beleöntjük a felfutott élesztőt, a sót,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
projo2
2013.04.21 17:14
|
|
|
|
|
|
Szalonnás hagymás lepény.
|
A tészta hozzávalóiból langyos tejjel, a kis kanál cukorral,
az élesztőt felfuttatjuk majd pizza tésztát készítünk és
... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
csatarivill
2013.03.24 08:12
|
|
|
|
|
|
Rakott tészta
|
A forrásban lévő enyhén sós, és olajos vízbe beleöntjük a kifőzni való tésztás és addig főzzük míg puha nem lesz! Ez után meg c... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
yukiii96
2013.03.21 21:44
|
|
|
|
|
|
|