|
Sült hekk
|
A hekktörzsek hasát vágjuk végig.
Mindkét oldalukat beirdaljuk 1-1,5 centiméterenként.
A törzseket kívül-belül alaposan s... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.29 20:18
|
|
|
|
|
|
Lazac steak
|
A halat sózzuk borsozzuk meg és tegyük félre minimum 15 percre.
A kedvenc salátakeverékünket egy nagyobb serpenyőben kevés o... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.01.19 22:34
|
|
|
|
|
|
Mézes halszelet mártással
|
A halszeleteket sózom, borsozom, majd a vajjal és az ecettel együtt tűzálló tálba teszem, és fóliával lefedve előmelegített süt... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.07 10:07
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Hering-lazac tekercs
|
A halakat lecsepegtetem, elfelezem és a gerincüket kiszedem. A füstölt lazacszeleteket lecsepegtetem és széles csíkokra vágom... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:08
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
Vajon párolt pisztráng -szalonnás lencseágyon
|
A megtisztított pisztrángokat a felolvasztott és felhevített vajra helyezzük, ahol mindkét oldalukat 3-3 perc alatt megkapatj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:11
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai ponty...
|
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük, majd a darabolt gombát i... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.29 08:42
|
|
|
|
|
|
|