|
Mediterrán tepsis hal
|
A halszeleteket meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A zöldfűszereket finomra vágjuk vagy késes robotg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 19:59
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
Zöldséges sügér
|
A rizset fél órára sós vízben feltesszük főni. Mikor elkészült leszűrjük.
Közben a sárgarépát meghámozzuk és 15 percig sós ví... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.11 09:52
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Fűszeres krémmel töltött haltekercsek.
|
A halszeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát, az olívaolajat, a zöldfűszereket és a reszelt citromhéjat al... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.29 08:16
|
|
|
|
|
|
|