|
Tárkonyos hal leves
|
A zöldséget megtisztítom, a vöröshagymát meghámozom és finomra vágom. A petrezselyemzöldet apróra metélem. A halat és halbelsős... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
eva23
2014.08.27 16:33
|
|
|
|
|
|
Harcsa halászlé
|
A halat megmosom, fejét, fakárt, úszonyait levágom. A húsát sűrűn beirdalom, kétujjnyi vastag szeletekre vágom, besózom, hidegr... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.07 16:57
|
|
|
|
|
|
Halászlé paprikás hagymásan
|
A pontyot megtisztítom, pikkelyeit lekaparom, megmosom, fejét, farkát, uszonyait levágom. A halhúst sűrűn beirdalom, kétujjnyi ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.02.03 19:22
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
Aki tudja az otthon megpucolhatja és szeletekre vághatja a halat, Aki viszont fél vagy nem tudja megkérheti
ismerősét vagy ha ... |
3 komment
|
4 ember kedveli
|
leonard22
2013.07.23 20:27
|
|
|
|
|
|
Krumplileves halászlé ízzel
|
A krumplit és a hagymát meghámozzuk, megmossuk és kisebb kockákra vágjuk, majd feltesszük bő, sós vízben főni.
Amiko... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 13:07
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Csülkös Bableves Update 100
|
Aki nem rendelkezik egy termetes leveses fazékkal az leülhet 1-es.
ugyanis ez nem gyerek adag lesz. :-)
Előkészítés:
A szá... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
gzax
2012.12.11 20:15
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
|