|
Rántott hal-dió bundában-
|
A megtisztított, kifilézett halat megöntözzük a citromlével, 15 percig pácoljuk benne. Alaposan lecsepegtetjük, szárazra törö... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 09:32
|
|
|
|
|
|
Füstölt busa...
|
A sót elkeverem a citrom levével, és bedörzsölöm vele a halat. A só segít, hogy a felesleges víz távozzon a halból. Hagyom le... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.23 19:11
|
|
|
|
|
|
Hagymás-sonkás rakott hal...
|
A tonhalat sózzuk, borsozzuk és fűszerkeverékkel megszórjuk, félretesszük.
Egy tálat kivajazunk, aljára tesszük a császárs... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:59
|
|
|
|
|
|
|