|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
Olívabogyós halas gnocchi
|
Az olajon megfuttatom a felaprított hagymát. A harcsafiléket felkockázom és a hagymához adom. Rádobom az olívabogyót.Sózom és b... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.12 14:38
|
|
|
|
|
|
Alufóliás harcsa
|
A harcsát megmossuk, lecsöpögtetjük.
A krumplit feltesszük főni, de vigyázzunk, ne főzzük szét.
Az alufóliát három rétegb... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ludmilla50
2013.06.13 13:13
|
|
|
|
|
|
Túrós tészta, törpeharcsa pörkölttel
|
A tésztát sós vízben kifőzöm, majd vízzel leöblítem, majd kevés olajjal összedolgozom hogy ne ragadjon össze. Olajon az apróra ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
pici70
2012.10.05 22:01
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos hal répával, borsóval
|
1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd sós vízben 5 percig főzzük. Gyorsan leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük, és félr... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
esztella75
2012.07.13 22:27
|
|
|
|
|
|
Harcsapaprikás-túrós csuszával.
|
A finomra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk az apróra vágott paprikát és paradicsomot, és a tűzhelyr... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.10 18:32
|
|
|
|
|
|
Afrikai harcsafilé tokaji aszúban párolva
|
A harcsafilét felkockázzuk, sóval, őrölt borssal átforgatjuk, és kicsit pihentetjük.
A serpenyőben kevés olajat hevítünk.
Be... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:29
|
|
|
|
|
|
|