|
Tojás töltve
|
A tojásokat keményre főzöm, és ha kihűltek, megtisztítva hosszában kettévágom mindegyiket. A sárgáját a sertésmájkrémmel, mustá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.08 23:22
|
|
|
|
|
|
Ribizlis vaníliakrém
|
A ribizlit összeturmixolom, leszűröm, belekeverem a porcukrot és a likőrt. A tejet a hosszában felhasított vaníliarúddal felfor... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.07.29 18:08
|
|
|
|
|
|
Csőben sült zöldségek
|
A megmosott, hosszában félbevágott padlizsánt fölszeletelem, jól besózom és kb. 10 percig állni hagyom. A megtisztított hagymát... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.07.29 21:07
|
|
|
|
|
|
Padlizsánkrém
|
A légkeveréses sütőt 180C-ra előmelegítjük, és az alufóliába tekert padlizsánokat 45-50 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.04.25 22:21
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus töltött padlizsán
|
A padlizsánokat mosás, tisztítás után, hosszában félbevágjuk. Kanállal kivájjuk a belsejüket úgy, hogy kb. 3 mm húst hagyjunk a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.04.24 14:22
|
|
|
|
|
|
Almás-banános, fahéjas palacsinta
|
Az almákat megmosom.A banánt meghámozom, először hosszában vágom fel, majd felkarikázom. Az almákat héjastól lereszelem. Egy mé... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szilnora
2014.04.22 19:04
|
|
|
|
|
|
Töltött padlizsántekercsek
|
A padlizsánokat megmosom és hosszában felvágom. Egy olajjal kikent tepsibe teszem és 170 fokon 20 perc alatt megsütöm a padlizs... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
blackandi
2014.03.23 19:29
|
|
|
|
|
|
Diótorta
|
A tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verem, a vége felé, apránként a porcukrot is hozzá adom. Ezután óvatosan, egyenként a ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hornoke
2014.03.22 18:17
|
|
|
|
|
|
Kaszinótojás
|
A tojásokat megfőzöm, hosszában kettévágom, és kikaparom a sárgáját.
A sárgáját egy tálkában elkeverem majonézzel, mustárral,... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szonoczky
2014.03.16 19:57
|
|
|
|
|
|
Aszzalt fügés nápolyi
|
A fügét apró darabokra vágjuk.
A tojásfehérjéből, a sóból habverővel készítsünk folyékony habot, majd egy evőkanál segítségéve... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.15 08:01
|
|
|
|
|
|
|