|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos sertésraguleves
|
A hagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk egy fazékban.
A zöldségeket felkarikázzuk, és a hagymára dobjuk, kevergetjük, és köz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.11.17 15:40
|
|
|
|
|
|
Csokoládés jeges szél
|
Verjük a tojásfehérjét a cukor folyamatos adagolásával kemény habbá, mikor már majdnem kész adjuk hozzá az ecetet.
Vékonyan me... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.12 23:11
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós aprópecsenye
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
|
|
Mandulakeksz
|
Üssük a tojást egy keverőtálba, adjuk hozzá a porcukrot, a darált mandulát, a mandulalikőrt, csipetnyi sót és a sütőport. Dolgo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
zsuzska60
2015.04.15 17:42
|
|
|
|
|
|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű faz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Szentesi kubikus étel
|
A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk kisebb darabokra. Felhasználásig engedjük fel hideg vízzel, így nem barnul meg. A hagymát v... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.11 10:45
|
|
|
|
|
|
Tufahije
|
Az almákat megmossuk, meghámozzuk, eltávolítjuk a magházakat, de a héját ne dobjuk ki.
Egy nagy edénybe, amibe az almák mind b... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.09 10:19
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-tojásos csirkemell
|
A csont nélküli csirkemellűnket ha olyan felszeleteljük. A bolti fagyasztott ebből a szempontból megspórolja az időnket. A csir... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.06 09:34
|
|
|
|
|
|
Glögi.finn szilveszteri ital
|
1.-A gyömbért reszeljük le.Forraljuk fel a vizet és a fűszereket. Kb egy fél órán át igen lassú tűzön főzzük őket Szűrjük át, a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.30 09:31
|
|
|
|
|
|
|