|
Töltött gombafejek-saláta ágyon.
|
Gombát megtisztítjuk, majd félretesszük, ezután a vöröshagymát, fokhagymát megpucoljuk,és apró kockára vágjuk, sárgarépát is me... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
gabika31
2014.01.11 19:35
|
|
|
|
|
|
Almás püspökkenyér
|
A meghámozott, lereszelt almát a cukorral habosra keverjük, majd a sütőport, a tojást, citromhéjat, fahéjat hozzáadva tovább ha... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
anderna
2014.01.10 21:32
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos rakott burgonya
|
Egy közepes nagyságú tepsit, vagy tűzálló tálat, egy evőkanál olajjal kikenünk és belekarikázzuk a meghámozott, főtt burgonya f... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
pokollady
2014.01.02 15:40
|
|
|
|
|
|
Bundás alma
|
A meghámozott, magházától megszabadított almákat, fél centis szeletekre vágom. Sűrű palacsintatésztát készítek a lisztből, tejb... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
eva23
2013.12.13 15:51
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt nokedlival
|
A hagymát meghámozom, apró kockákra vágom és az olajon üvegesre párolom. Közben hozzáadom a meghámozott és gerezdekre vágott pa... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.12.09 14:11
|
|
|
|
|
|
Rakott burgonya
|
A burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk. Egy sort kizsírozott tepsibe teszünk. Enyhén megsózzuk. A 8-10 keményre főzött, meghá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
davidcsilla
2013.12.07 15:11
|
|
|
|
|
|
Lencse krémleves
|
A lencsét, pár órára beáztatjuk. Áztatás után, hideg vízbe, a meghámozott, egészbe hagyott hagymákkal, felaprított sárgarépával... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.03 19:38
|
|
|
|
|
|
Cukkini pörkölt hagymásan
|
A hagymát finomra vágom, és az olajban megdinsztelem. A cukkinit 1*1 cm-s kockákra aprítom, és megforgatom, erős tűzön pirítom ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2013.12.02 20:04
|
|
|
|
|
|
hússal töltött padlizsán
|
Alaposan megmossuk a padlizsánokat,majd úgy hámozzuk,hogy a zöldségünkön maradjon egy-egy sáv héj.közben felteszünk egy liter s... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.17 23:03
|
|
|
|
|
|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyőbe tegyünk ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
|