|
Frankfurti leves
|
A kelkáposztát vékony szeletekre aprítjuk, a vöröshagymát finomra vágjuk.
Kevés olajon a finomra vágott hagymát megdinszte... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.14 16:16
|
|
|
|
|
|
A királynő tyúkhúslevese
|
A tyúkot a leveszöldséggel és a húslével (vagy vízzel) legalább 2 órán át főzzük.
Amikor a hús megpuhult, a tyúkot kicsonto... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.17 05:21
|
|
|
|
|
|
Csirkés paella
|
A felhevített olajra rádobjuk a csirkecsíkokat, megpirítjuk és félretesszük őket. A megmaradt olajon megpároljuk az apróra vágo... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.12 18:22
|
|
|
|
|
|
Matyóföldi fogdmeg gulyás
|
A szalonnát kockákra vágjuk, zsírjára sütjük, beletesszük a felaprított vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. A tűzről levéve hoz... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.28 23:21
|
|
|
|
|
|
Fehérboros sajtkrémleves
|
A fokhagymát megtisztítom és fokhagymanyomón átnyomom. Lábasba teszem, rákanalazom az olajat, és kicsit megfuttatom. Ha már érz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
hornoke
2014.11.25 15:38
|
|
|
|
|
|
Sajtleves hagymával
|
A vajat felhevítem, hozzákavarom a lisztet, felöntöm a húslevessel és 5 percig főzöm. A sajtot kockára vágom és elkeverem a tej... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.10.06 22:18
|
|
|
|
|
|
Bárányfilé gorgonzola mártással
|
A burgonyát meghámozom, sós vízben puhára főzöm. Leszűröm és lereszelem. Liszttel ,tejföllel és szódabikarbónával kidolgozom,te... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.09.29 18:05
|
|
|
|
|
|
Cukkini rizotto
|
A cukkinit kockákra vágjuk, majd kevés olajon megpároljuk. Közben megcsináljuk a kockából az alaplevet, és melegen tartom. Olaj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
niki74
2014.06.30 21:30
|
|
|
|
|
|
Olaszos burgonyaleves
|
A megtisztított és karikákra vágott burgonyát egy liternyi vízbe tesszük, és belerakjuk a húsleveskockákat. Az összezúzott fokh... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szonoczky
2014.06.18 16:31
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsókrémleves
|
A sárgaborsót pár órára beáztatom. Amikor megduzzadt, leöblítem, és felteszem főni a füstölt lében, de öntök mellé még 2-3 dl v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.06.16 20:33
|
|
|
|
|
|
|