|
Citromos-borsos rostélyos...
|
A hússzeleteket enyhén kiverjük, és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük.
A borsos olajat lábasban eg... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:58
|
|
|
|
|
|
Pulykamell sörtésztában
|
A lisztbe rakunk sót,borsot /ízlés szerint/ belenyomjuk a fokhagymát,hozzáadjuk a tojásokat és a sör hozzáadásával simára kever... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
zsugabubuspaci
2012.01.24 08:33
|
|
|
|
|
|
Betyár batyu
|
Előkészítjük a tölteléket:a kolbászt,a szalonnát,a hagymát,a párizsit apróra vágjuk.A sajtot lereszeljük.Ezeket jól összekeverj... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
zsugabubuspaci
2012.01.24 06:29
|
|
|
|
|
|
Mátrai betyár eldele
|
a hússzeleteket enyhén kiklopfolom besózom és borsozom,majd állni hagyom.A kolbászt és az uborkát a hagymát felkarikázom.Egy e... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:23
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
Göngyölt csirkemell
|
A csirkemellet felszeleteljük, majd kiklopfoljuk,sózzuk.
A töltelékhez a tojást felverjük, majd a sajttal elkeverjük.
Hozzáad... |
1 komment
|
50 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.05 04:48
|
|
|
|
|
|
Pácolt csirkemell sajttal
|
A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk és szeleteljük. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. Összekeverjük az olajjal, a petrez... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.24 03:44
|
|
|
|
|
|
Fahéjas pulyka gyümölcsökkel
|
A pulykahúst vékony szeletekre vágjuk és sózás nélkül mindkét oldalát jól meghintjük fahéjjal. Forró olívaolajban mindkét oldal... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:17
|
|
|
|
|
|
Hagymás rostélyos
|
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántál... |
1 komment
|
41 ember kedveli
|
kocskiendre
2011.12.11 17:37
|
|
|
|
|
|
|