|
Narancsos madártej
|
A tejet felforralom cukorral és vaníliával. A tojásokat szétválasztom és a fehérjét, kemény habbá verem. Egy edényben vizet for... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.04.27 18:58
|
|
|
|
|
|
Padlizsánkrém
|
A légkeveréses sütőt 180C-ra előmelegítjük, és az alufóliába tekert padlizsánokat 45-50 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.04.25 22:21
|
|
|
|
|
|
Áfonyás joghurtos pohár krém
|
Az áfonyát a levétől leszűrjük, lecsepegtetjük. A fagyasztott gyümölcsöt szobahőmérsékleten felolvasztjuk, a frisset megmossuk,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.11 11:00
|
|
|
|
|
|
Mézes körte
|
A körtéket felaprítom és párolóedényben megpárolom. A mézet kikeverem a joghurttal és a tejszínnel, majd beleforgatom a körteko... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csordasne
2014.02.09 21:54
|
|
|
|
|
|
Tojáslikőr
|
A tejet felforralom a hosszában felhasított vanília rúddal.Közben a cukrot habosra keverem a tojások sárgájával,lassan folyamat... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.01 13:32
|
|
|
|
|
|
Fahéjas meggyleves
|
Feltesszük a meggyet főni. Teszünk bele fahéjat és édesítő tablettát kb 10-et rakjunk bele. Amikor felforrt, félrevesszük és a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szilnora
2014.01.15 14:37
|
|
|
|
|
|
Meggyes márvány
|
A tészta minden hozzávalóját egy tálba helyezzük,és kézzel összegyúrjuk.Majd folpackba csomagoljuk és egy fél órára hűtőbe tess... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 11:46
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsleves narancs juice-al
|
A gyümölcsöket apró darabokra vágom.A narancs juice-t a tejszínnel összekeverem ,belerakom a gyümölcsöket, a citrom levét belef... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.18 14:08
|
|
|
|
|
|
Diós krémes
|
Az 5 tojás sárgáját,30 dkg porcukrot 10 ek. vízzel habosra keverjük hozzáadunk 12 dkg darált diót,16 dkg lisztet,1 sütőport,3 t... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.16 20:20
|
|
|
|
|
|
Hideg, zelleres almaleves
|
Vágjuk kis kockákra az almát és a zellert.
A felhevített margarinon pároljuk először a zellert, majd az almát.
Előírás szerin... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2013.11.26 11:39
|
|
|
|
|
|
|