|
Részeges nyúl
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
|
|
Bodzaital
|
a bodzavirágokat megmossuk, sokat ne mossuk, mert kimossuk az ízét (egy nagyobb tálba vizet teszük s belemerítjük)
5 l-es üveg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.22 14:24
|
|
|
|
|
|
Mogyoróvajas + krémsajtos torta
|
Melegítsük elő a sütőt 350 fokra
Egy tálban keverjük el a lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a sót összekeverjük.
A mogyor... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 08:01
|
|
|
|
|
|
Mákos- banános sütemény
|
Törjük fel egy villával vagy burgonyatörővel a banánt és keverjük hozzá a tejfölt.
2. Adjuk hozzá a tojást, a citromhéjat, van... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 12:35
|
|
|
|
|
|
zsemle (paleo)
|
2 dl vízben elkevertem 2 dkg útifűmaghéjat, félretettem dagadni.
Másik tálban 3 tojást felvertem 1 teáskanál sóval, 1 evőkanál... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
noble
2015.07.04 09:56
|
|
|
|
|
|
Kedvenc szelet
|
1. nap
A tésztához valókat összegyúrjuk, 3 egyenlő részre osztjuk, nagyon vékonyra nyújtjuk, és egy lisztezett sütőtepsi hátul... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.06.26 15:50
|
|
|
|
|
|
Pudingos, málnás rakott piskóta
|
A málnát (lehet fagyasztott is) ízlés szerint cukrozzuk, rummal ízesítjük, kicsit állni hagyjuk.
A tejből 0,5 dl-t elveszünk... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.24 14:29
|
|
|
|
|
|
GYORS MÁLNABOR
|
Egy fél kg málnára öntünk l üveg /0.75 l/ jó minőségű testes vörösbort meg 0,5 kg porcukrot, és 24 óráig ebben áztatjuk. Ezutá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.06 14:38
|
|
|
|
|
|
Egyszerű padlizsánkrém
|
A padlizsánokat egészben megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgép... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
nicolai
2014.09.20 13:34
|
|
|
|
|
|
Trappista sajt
|
A túrót a tejjel együtt odatesszük forrásig főni, nem forraljuk csak jól felmelegítjük. Amikor már látszik a savó le is vehetjü... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
donmolnarmeister
2014.04.27 18:26
|
|
|
|
|
|
|