|
Kukucskálós túrós, ahogy én csinálom
|
A golyókhoz összegyúrjuk az alapanyagokat, majd kis diónyi golyókat formázunk belőle, amit kikent és lisztezett nagy méretű gáz... |
2 komment
|
56 ember kedveli
|
flammerne
2011.12.18 15:21
|
|
|
|
|
|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélt... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
Fehérboros tűzdelt pulykasült
|
A megmosott húst leszárítjuk, hegyes késsel sűrűn zsebeket vágunk bele, darabolt szalonnával és fokhagymával megtűzdeljük. Egy ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.15 17:54
|
|
|
|
|
|
Pikáns tojáskrém
|
A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. Ehhez add hozzá a tejfö... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.06 12:57
|
|
|
|
|
|
Túrós kavart
|
Tésztához mindent összekeverünk és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Krémhez: A pudingot meg főzzük és hagyjuk kihűlni. A h... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
szoszimama48
2014.05.18 23:06
|
|
|
|
|
|
Isteni finom marhahús leves
|
A velős csontos húst oda tesszük vízbe főni .Miután felfőtt nagyon kicsi lángon 2 órát főzzük.Közben a habját leszedjük,hogy a... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 12:18
|
|
|
|
|
|
Sólet- árpagyönggyel
|
A húsokat egyforma nagyságú kis kockákra vágjuk.
A hagymát, fokhagymát zsíron megdinszteljük egy olyan lábasban, ame... |
2 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.20 21:45
|
|
|
|
|
|
Vaníliás csiga !
|
Egy tálban összekeverem a lisztet és az élesztőt, hozzáadom a tejfölt, lágy vajat, összekeverem .
Homogén tésztát gyúrok belől... |
3 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:06
|
|
|
|
|
|
Tatár beefsteak vegetáriánusoknak.
|
A sárgarépát gyümölcscentrifugában kicentrifugázzuk. A lére nem lesz szükségünk, csak a répamasszára. A masszát egy tálba tes... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:24
|
|
|
|
|
|
|