|
Panna cotta, az olasz csodadesszert
|
A tejet és a tejszínt egy közepes, lehetőleg vastag aljú fazékba öntöm. A vaníliarudat óvatosan hosszában felmetszem, majd a be... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.28 21:56
|
|
|
|
|
|
Trappista sajt
|
A túrót a tejjel együtt odatesszük forrásig főni, nem forraljuk csak jól felmelegítjük. Amikor már látszik a savó le is vehetjü... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
donmolnarmeister
2014.04.27 18:26
|
|
|
|
|
|
Húsgombóc paradicsomos gombával!
|
A fogyasztás előtti éjszaka a húsgombócot elkészítem.
A darált húst, fokhagymát tejet,zsemlemorzsát,tojást ,petrezselymet jól ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.09 22:07
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés krémes szelet!
|
A gesztenyemasszát a vajat / 5 dkg /, darált keksszel összekeverem.Kevés rummal ízesíthető.
Kb: 1 ujjnyi vastagra kinyújtom és... |
1 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.25 17:01
|
|
|
|
|
|
|