|
Mákos bagett
|
A lisztekhez hozzáadom a mákot és a sót. Az élesztőt a porcukorral elmorzsolom, majd az így kapott masszát hozzáadom az olajhoz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.12.17 21:43
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
Rigatoni fűszeres hússal, brokkolival!
|
A paprikát kisebb kockákra felvágom ,a brokkolit kisebb rózsákra szedem szét, a hagymákat felaprítom .
Egy serpenyőben olajat... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.27 21:55
|
|
|
|
|
|
Tojásos nokedli különlegesen elkészítve.
|
Nagyon alaposan felverünk 6 db tojást megsózva abban az edényben, amelyben tálalni fogjuk, hozzákeverünk még egy-két evőkanál o... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
nagyi01
2012.11.03 12:18
|
|
|
|
|
|
Házi sörperec
|
Gyúrjunk a tojás kivételével a felsorolt alapanyagokat kemény tésztává.Sodorjunk ceruza vékonyságú pálcikákat,majd formázzunk k... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.29 21:30
|
|
|
|
|
|
Gyömbéres-currys sütőtökkrémleves.
|
A sütőtököt, a hagymát és a gyömbért megpucolom, kockára vágom.
A hagymát könnyedén dinsztelem, majd rádobom a sütőtököke... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.18 18:06
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkemell mexikói körettel.
|
A melleket alaposan megtisztogatom, nagyobb darabokra vagdosom, és kisebb bevágásokat ejtek a felületükön, hogy a pác jobban ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.17 16:41
|
|
|
|
|
|
Sült csirke Janó módra
|
A csirkét feldarabolom, alkatrészeire szedem(lehet negyedelni is). A combokat a csontjuk mentén felvágom, de nem csontozom ki.
... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.08 20:07
|
|
|
|
|
|
" Ízek orgiája " steak.
|
A húst lehártyázzuk, majd a rostjaira merőlegesen 4 szeletre vágjuk, a színes borssal beszórjuk.
Egy jó erős nejlonzacskób... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 14:55
|
|
|
|
|
|
|