|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Káposzta kolbásszal !
|
A hagymát és a paprikákat egyforma nagyságú kockákra felvágom , a káposztát vékonyan felszeletelem , a paradicsomot is szeletek... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.04 22:40
|
|
|
|
|
|
|