|
Panna cotta, az olasz csodadesszert
|
A tejet és a tejszínt egy közepes, lehetőleg vastag aljú fazékba öntöm. A vaníliarudat óvatosan hosszában felmetszem, majd a be... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.28 21:56
|
|
|
|
|
|
Mákos puliszka meggymártással
|
A puliszkát a hagyományos módon megfőzöm: a növényi tejet, vagy a laktózmentes tejet felforralom és ebbe öntöm bele - keverés m... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.11.09 13:58
|
|
|
|
|
|
Sárgarépa-krémleves
|
A hagymát apróra vágom, a fokhagymát áttöröm, és egy kevés vajon megpárolom őket. Rácsorgatom a mézet, majd hozzáadom a megpuc... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cila0628
2014.09.22 16:26
|
|
|
|
|
|
Olajos halkrém
|
A gombát megpirítom kevés olajon és fűszerezem. A végén pirospaprikával megszórom. A haldarabokat kiveszem az olajból. A gerinc... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2014.08.18 22:33
|
|
|
|
|
|
Melengető téli tea
|
A vizet felforralom. A narancs és a citrom levét kifacsarom. Egy kancsó aljára teszem a fahéjakat, szegfűszeget és reszelek sze... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
pokollady
2014.08.11 20:49
|
|
|
|
|
|
Tonhalas gnocchi
|
A fokhagymát megpucolom és vékonyan felszeletelem, az olívaolajon megfuttatom. Hozzáadom a szétmorzsolt tonhalat (olaj is mehet... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
francesca
2014.06.30 21:44
|
|
|
|
|
|
Bakonyi fácán
|
A fácánmelleket kiklopfolom, majd a szalonnát rátűzdelem, kissé megsózom, majd állni hagyom fél órát. Ezután a lisztbe beleforg... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.06.09 22:23
|
|
|
|
|
|
Rostélyon sült húsrudacska
|
A húsokat és a szalonnát kockára vágom, majd a fokhagymával együtt, négyszer-ötször ledarálom. Ezután egy tálba rakom és a több... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.26 15:57
|
|
|
|
|
|
Tzatziki
|
Az uborkát durvára reszelem, lecsepegtetem. A joghurttal összekeverem a zúzott fokhagymát, hozzáadom a citromlevet. Ebbe beleke... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.04.23 19:14
|
|
|
|
|
|
Majonézes uborkasaláta szardíniával
|
A kígyóuborkát meghámozom és vékony csíkokra vágom. A majonézbe belekeverem a szardíniát (amit előzőleg villával összetörök) a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2014.04.16 20:27
|
|
|
|
|
|
|