|
Panna cotta, az olasz csodadesszert
|
A tejet és a tejszínt egy közepes, lehetőleg vastag aljú fazékba öntöm. A vaníliarudat óvatosan hosszában felmetszem, majd a be... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.28 21:56
|
|
|
|
|
|
Parajos tészta
|
Olíva olajban üvegesre dinsztelünk 1 fej apróra vágott lila hagymát, majd hozzáadunk 3-4 gerezd apróra vágott fokhagymát is. Fé... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.29 15:55
|
|
|
|
|
|
Marcipánmassza - Házilag
|
A mandulát forró vízbe tesszük, majd az újraforrástól számított 2-3 perc múlva leszűrjük, s a fellazult, barna héjából könnyedé... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
sebaricsi
2012.08.22 17:54
|
|
|
|
|
|
Gnocchi
|
A krumplit főzd meg, és egy krumplinyomón nyomd át. Sózd és borsozd meg, majd apránként add hozzá a lisztet, és keverd el ala... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.21 09:12
|
|
|
|
|
|
Virslis burgonyasaláta...
|
A burgonyát megmossuk, és héjában, sós vízben puhára főzzük. Ha megpuhult, leszűrjük, ha kissé kihűlt, megtisztítjuk, és amik... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 10:49
|
|
|
|
|
|
Orosz Pierogi !
|
Először a tölteléket csinálom meg:
A burgonyát kevés sós vízben megfőzöm s ezek után áttöröm.
A túrót ,sót, borsot, és az átt... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:21
|
|
|
|
|
|
|